Haber: Buğrahan Doğangil

Önümüzdeki sezon için hazrılıklarını tam gaz sürdüren Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ilk etap kamp çalışmalarını Eskişehir'de tamamlamıştı. Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak içinse Afyonkarahisar'ı tercih etmişti. 7 Ağustos Pazartesi günü Afyonkarahisar kampına başlayan Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ikinci etap kamp çalışmalarını da noktalamak üzere. Temsilcimiz 18 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar kampını bitiriyor.

sertaç hoca 5

Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı teknik direktör Sertaç Gezer gözetiminde ve yönetiminde Afyonkarahisar kampında yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Anadolu Üniversitesi'ni TFF 3. Lig'e taşıma başarısı gösteren Sertaç Gezer önümüzdeki sezonda da TFF 3. Lig'de başarılı olacak bir takım yaratma adına yönetim kurulu ve teknik kurmaylar ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar kampı kapsamında bugüne kadar oynadığı 3 hazırlık maçından mağlup ayrılmasına karşın sahadaki mücadele gelecek sezon için umut verici görünüyor. Bilindiği üzere Anadolu Üniversitesi TFF 2. Lig temsilcisi İnegölspor'a 1-0, TFF 3. Lig temsilcisi Erbaaspor'a 2-0 ve kendi grubundaki rakibi Efeler 09 FK'ya 1-0'lık skor ile mağlup olmuştu.

anadolu afyon (2)

Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı 18 Ağustos'ta nokta koyacağı ikinci etap kamp çalışmaları sonrasında Eskişehir'e dönecek. Anadolu Üniversitesi sezon öncesi son bir kamp etabı daha geçirecek.

Son maç Ayvalıkgücü ile

Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı Afyonkarahisar kampındaki son hazırlık maçını bugün saat 19.00'da Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacak. Anadolu Üniversitesi ile birlikte TFF 3. Lig'de bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor gelecek sezonda 1. Grup'ta mücadele verecek. Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı'nın son hazırlık maçı eksikleri bir kez daha görmek adına oldukça önemli.