Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig'de mücadele edeceği 2023-2024 sezonu çalışmalarını Afyonkarahisar'da yaptığı kamp çalışmaları ile sürdüren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi bugün ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Anadolu Üniversitesi bugün saat 18.00'de TFF 3. Lig ekiplerinden, Tokat temsilcisi Erbaaspor ile karşılaşacak.

Yaz hazırlık döneminde ilk hazırlık maçını 9 Ağustos Çarşamba günü TFF 2. Lig temsilcisi İnegölspor ile oynayan Anadolu Üniversitesi sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Anadolu Üniversitesi bu maçtan tek golle mağlup ayrılsa da rakibine karşı oynadığı futbol ile herkese umut verdi. Kendisinden üst ligde bir takıma karşı fazla pozisyon vermeyen ve sahada iyi mücadele eden Anadolu Üniversitesi, İnegölspor sonrasında Erbaaspor maçı ile kendini bir kez daha tartma fırsatı bulacak.

anadolu inegöl (3)

Teknik Direktör Sertaç Gezer TFF 3. Lig'in ayrı gruplarında olsa da aynı seviyede mücadele edecekleri Tokat Erbaaspor karşısında takımının eksilerini artılarını çok daha iyi görmeyi hedefliyor. Zira Erbaaspor TFF 3. Lig'de iddialı olmak isteyen ekipler arasında yer alıyor. Anadolu Üniversitesi - Erbaaspor maçı sonrasında ise Afyonkarahisar kampında iki hazırlık maçı daha yapacak.

anadolu inegöl (1)

Temsilcimiz 13 ya da 14 Ağustos'ta TFF 3. Lig'de aynı grupta yer aldığı güçlü Efeler 09 FK ile bir maça çıkacak. 17 Ağustos Perşembe günü ise Ayvalıkgücü ile oynayacak Anadolu Üniversitesi 18 Ağustos'ta Afyon kampına nokta koyacak.