Eskişehir futbolunu önümüzdeki sezonda TFF 3. Lig'de temsil edecek olan Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı yeni sezonu resmen açtı. 24 Temmuz'da teknik direktör Sertaç Gezer yönetiminde basına açık şekilde gerçekleştirilen ilk antrenman ile yeni sezona merhaba diyen Anadolu Üniversitesi; 27 Temmuz'da ise başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve tüm futbolcuların katılımıyla düzenlenen bir tçrenle 2023 - 2024 futbol sezonunun açılışını yaptı.

Başkan Galip Özsarı önderliğindeki yönetim kurulunun futbolcular ve teknik heyete hayırlı olsun temennileri ve başarı dilekleriyle başlayan törende kurban kesimi de gerçekleştirildi. Yeni sezonun kazasız belasız ve başarı ile geçmesi için adak yapıldı. Aynı zamanda duaların da edildiği törende Anadolu Üniversitesi Futbol Kulübü eksiksiz olarak yer aldı.

kurban anadolu (1)

İlk antrenmanda TFF 3. Lig kura çekiminde kulübü bizzat temsil eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı yer alamamıştı. Yine, özel sebeplerden dolayı yeni transferler Onur Garip, Şener Özcan ve geçen yıl şampiyon kadroda olan Nizamettin Akgül yer alamamıştı. Tüm bu isimlerle birlikte Anadolu Üniversitesi'nin yeni sezon açılış töreninde tam kadro olduğu gözlendi.

Biz de Eskişehir Haber26 ailesi olarak bir kez daha TFF 3. Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'ne başarılı bir sezon diliyoruz.