TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi kendisiyle aynı ligde yer alan Merkür Jet Erbaaspor ile Afyonkarahisar kampı kampsamında bir hazırlık maçı yaptı. Bugün saat 18.00'de Afyon Spor Kompleksi'nde Tokat temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor ile karşılaşan Anadolu Üniversitesi sahadan 2-0'lık sonuçla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmalarındaki ikinci hazırlık maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Anadolu Üniversitesi sezon öncesi kampının ilk hazırlık maçında 9 Ağustos Çarşamba günü TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Bugün Erbaaspor'a 2-0 kaybeden Anadolu Üniversitesi iki hazırlık maçında golle tanışamadı. Temsilcimizde iki maç sonunda ortaya çıkan tabloda ilk dikkat çeken taraf takımın gol yollarında biraz etkisiz kalması oldu. Başarılı teknik adam Sertaç Gezer'in kampın geri kalanında, öncelikle hücum sıkıntısını çözmeye ve takımdaki diğer eksik noktaları gidermeye yönelik çalışmalara odaklanması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmaları dahilinde iki hazırlık maçına daha çıkacak.

Kamp çalışmalarına ve hazırlık maçlarına devam eden Anadolu Üniversitesi halen transfer çalışmalarına da nokta koymuş değil. Henüz net bir gelişme olmasa da Anadolu Üniversitesi kadroda noksan görülen bölgelere transfer yapabilir.