TFF 3. Lig'e iyi bir giriş yapan ve Rıdvan'ın tek golüyle Sapanca deplasmanından 3 puan çıkaran Anadolu Üniversitesi, ilk iç saha maçında da Eynesil'i geçerek üç puana ulaşmak isityor. Eynesil Belediyespor maçı sezonun ilk saha mücadelesi olması açısından da Anadolu Üniversitesi SK için büyük önem arz ediyor.

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü TFF 3. Lig 2. Grup'ta, 2023-2024 sezonunun ilk maçına çıkıyor. Aynı zamanda kulüp tarihinde, profesyonel liglerdeki ilk iç saha maçına da çıkan Anadolu Üniversitesi yeni bir heyecana yelken açıyor. Bu sezon iç saha maçlarını Osmangazi Stadyumu'nda oynayacak temsilcimiz taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyor.

Anadolu Üniversitesi SK ilk iç saha maçında, ligin 2. haftasında Amber Çay Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak. 17 Eylül Pazar günü, saat 16.00'da başlayacak mücadele Osmangazi Satdyumu'nda oynanacak.

Anadolu Üniversitesi - Eynesil Belediye maçının bilet fiyatları belli oldu

Anadolu Üniversitesi ile Amber Çay Eynesil Belediyespor arasında oynanacak TFF 3. Lig mücadelesinin bilet fiyatları belli oldu. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ev sahibi takım için bilet fiyatının 20 TL olarak belirlendiği, deplasman takımı için ise bilet fiyatının 26 TL olarak belirlendiği duyuruldu. Maç biletlerinin, maç günü (17 Eylül Pazar) saat 13.00 itibariyle ESOGÜ Stadyumu gişelerinden temin edilebileceği ve yalnızca kağıt bilet satışı olacağı da kulüp tarafından yapılan açıklmayla kamuyouna duyuruldu.

anadolu bilet