Eskişehir'i ve Eskişehir futbolunu gelecek sezon TFF 3. Lig'de temsil etmeye hazırlanan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları dengeli ilerliyor. Eskişehir Haber26 canlı yayınına özel açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı transferde aceleci olmayacaklarını söyledi.

Canlı yayında Buğrahan Doğangil ile bir sohbet gerçekleştiren Galip Özsarı önceliklerinin takımın geçen yılki iskeletini korumak olduğunu dile getirdi. Bilindiği üzere Anadolu Üniversitesi geçtiğimiz günlerde iç transferde 8 oyuncusu ile yeniden anlaşmaya varmıştı. Başkan Galip Özsarı anlaşmaya varılan bu 8 oyuncunun yanına geçen yılki kadrodan 2-3 isim daha ekleneceğini ve şampiyon kadronun iskeletenin korunacağını da ifade etti. İlerleyen günlerde, Anadolu Üniversitesi'nde iç transferde birkaç imzanın daha atılması bekleniyor.

Dış tranfer hakkında da kısa açıklamalarda bulunan Galip Özsarı, transfer yaparken aceleci olmayacaklarını ve nokta transferler yapmak istediklerini söyledi. TFF 3.Lig'de kalıcı olmak ve mücadeleci olmak istediklerini dile getiren Özsarı dış transferi bu politkalar doğrultusunda yapacaklarını da sözlerine ekledi. Hedeflerindeki oyuncularla görüştüklerini ve birçok oyuncuyu takip ettiklerini söyleyen Galip Özsarı yakın zamanda dış tranferde de imzaların atılmaya başlayacağını açıkladı.

Türkiye futbol ligleri için resmi transfer dönemi 26 Haziran (bugün) itibari ile başladı. Transfer pencersinin kapanma tarihi ise 15 Eylül. Bu süre içerisinde Anadolu Üniversitesi'ne önemli isimlerin katılması bekleniyor.