Haber: Buğrahan Doğangil

TFF 3. Lig'de sezon 9-10 Eylül haftasında başlıyor. Temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar'da geçirdiği ikinci etap hazırlık kampı sonrası, sezon öncesi son hazırlıklarını yapacağı üçüncü etap kampına dün Eskişehir'de başladı. Teknik Direktör Sertaç Gezer'in Afyonkarahisar kampındaki gözlemleri ve raporları doğrultusunda Anadolu Üniversitesi yönetimi kadrosunu güçlendirmek adına takviyeler yapmayı planlıyor. Yönetim transferde aceleci davranamasa da yeni transferleri üçüncü etap kampına yetiştirmek istiyor.

Sezon öncesi son kampa yetişmesi arzulanan transferler için mevkiiler belli. Sertaç Gezer stoper, sağ bek ve orta saha bölgelerine takviye yapılmasını istiyor. Anadolu Üniversitesi yönetimi de başarılı teknik adamın istediğini geri çevirmeyerek takviyeler konusunda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Şimdilik üçüncü etap kampında bir yeni isim göze çarpıyor.

Anadolu Üniversitesi genç stoperi kadrosuna kattı

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü takımın stoper bölgesine bir takviye yaptı ve genç futbolcu Enes Bağdemir'i kadrosuna kattı. İnegölspor altyapısından yetişen 2003 doğumlu stoper Enes Bağdemir'in kariyerinde İnegölspor dışında Corendon Alanyaspor forması giydiği de biliniyor. Oldukça genç bir isim olan Enes'in stoper rotasyonuna derinlik katması bekleniyor. Bu bölgeye başka bir transfer yapılıp yapılmayacağı ise henüz net değil.

729496-1685284362

Anadolu Üniversitesi stoper transferinin dışında sağ bek mevkiine de takviye yapmayı planlıyor. Anadolu Üniversitesi yönetimi bu bölge için son olarak Çatalhüyük Çumra Belediyespor forması giyen, 2001 doğumlu futbolcu Emir Turgut Aydınlı ile prensip anlaşmasına vardı. Anadolu Üniversitesi sağ bek pozisyonuna bir takviye daha yapabilir.

emir turgut

Sertaç Gezer'in çift "8" numaralı sistemine uyum sağlayacak, orta sahaya alternatif ve yetenek katacak bir orta saha oyuncusu için ise yönetimin arayışları sürüyor.