Alpu'nun geleceğine dair vizyonunu vatandaşlarla paylaşmak üzere yoğun bir programın içerisinde olan Gökhan Memiş, son olarak ilçe pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Memiş, pazar yerinde gerçekleştirdiği ziyaret ile vatandaşların beklentilerini doğrudan dinledi.

Pazarda esnaf tezgahları arasında dolaşan Memiş, esnafla tek tek sohbet ederek sorunları dinledi ve projelerini anlattı. Vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Memiş, Alpu'nun geleceği için ortak akıl ve iş birliğine vurgu yaparak, "Birlikte daha güzel bir Alpu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Deva Alpu

DEVA Partisi'nin Alpu Belediye Başkan Adayı Gökhan Memiş'in, saha çalışmalarında doğrudan vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşım sergilemesi, yerel yönetimde vatandaş odaklı bir anlayışın temelini oluşturuyor. Memiş'in, pazar yerinde gerçekleştirdiği bu etkili buluşma, seçim sürecinde halkla birebir temasın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öte yandan, Gökhan Memiş'in seçim çalışmalarına DEVA Partisi'nin Alpu 1. Sıra Meclis Üyesi Ebru Bıyıklı, İl Başkanı Resul Ertürk, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çelik Erimez, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkarayanık ve Beylikova Belediye Başkan Adayı Sertal Özuçak da destek verdi.

Alpu Deva 2