Haber: Buğrahan Doğangil

Sivriler İnşaat'ın kurucusu Çiftelerli insanı Ahmet Sivri önümüzdeki yerel seçimler için AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.  Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi Ahmet Sivri'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Aynı zamanda kendisi de dernek yönetiminde olan Ahmet Sivri hemşehrileri ile bir araya geldi.


Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Kürşad Doyuk ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sivri'ye çıktığı yolda başarı dilediklerini ve her zaman yanında oldukları mesajını verdi.

3-2

Yerel seçimler öncesinde, Eskişehir'de belediye başkanı aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan Ahmet Sivri kendisi ve partisi adına şimdiden çalışmalara başlamış durumda. Genç ve dinamik bir aday adayı görüntüsü çizen Ahmet Sivri iş dünyasında tanınan ve sevilen isimleri arasında yer alıyor.

Görüşmede Tepebaşı'na yeni bir soluk yeni bir heyecan getirmek istediğini dile getiren Ahmet Sivri, hemşehrilerinin verecek oldukları desteğin çıktığı bu zorlu yolda çok önemli olduğunu söyledi.