Yandex

Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Zafer Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç seçim çalışmalarına hız verdi. Bayraç, Eskişehir Haber26'ya bazı projelerini anlattı.

Siyaset

2024 yerel seçimlerine giderken AK Parti Eskişehir adaylarını resmi olarak açıkladı. AK Parti Eskişehir'de iş insanlarından yana tercihini kullandı.

Siyaset

Dün ön seçim ile belediye başkan adayının belirlendiği İnönü ilçesinde, başkan adayı ilan edilen Metin Sözsoy adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Siyaset

Odunpazarı Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Zafer Partisi Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Yaşam

Tepebaşı Belediyesi CHP Meclis Üyesi aday adayları için düzenlenen toplantıda belediye tarafından hayata geçirilen proje ve çalışmalar aktarıldı.

Siyaset

AK Parti'nin Eskişehir kurmayları, yerel seçimde Eskişehir adayları ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Siyaset

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan bir duyuru ile aday adaylığına ilişkin başvuru süresinin uzatıldığı bildirildi.

Siyaset

CHP Parti Meclisi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir'de Sivrihisar ve Çifteler Belediye Başkan adayları belli oldu.

Siyaset

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde, 2024 yerel seçimlerine giderken AK Parti içinde adaylık yarışında Mustafa Şişman isminin ön plana çıktığı konuşuluyor.

Siyaset

AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı olan İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı, ilçe genelinde aldığı destek ile İnönü...

Siyaset

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen 2024 yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı ile ilgili konuştu...