Eskişehir Süper Amatör Lig'in gediklilerinden ve en iddialı ekiplerinden Çiftelerspor'da kongre heyecanı yaşanacak. Çiftelerspor camiasında uzun süredir beklenen kongre 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Çiftelerspor için önemli kararların alıncağı genel kurul ilçe temsilcisinin gelecek sezonki kaderini de belirleyecek.

Çiftelerspor Kulübü Başkanı göreve devam ediyor

Çiftelerspor Kulübü Başkanı olarak görev alan Çifteler Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı'nın  genel kurula yeni bir liste vereceği gelen bilgiler arasında. Seçimli genel kurulda tek aday olarak kulüp üyelerinin önüne çıkacak Ramazan Avcı'nın yönetim kurulu listesi ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat Avcı'nın bir önceki yönetimde yer alan isimlerin büyük çoğunluğu ile yola devam edileceği konuşuluyor. Hatta yönetim kurulunda başkanlık koltuğu dışında bir değişiklik de olmayabilir.

ramazan hoca1

Çiftelerspor'da tüzük değişiyor

Dernek statüsündeki spor kulüpleri için zorunlu kılınan statü ve tüzük değişikliği de Çiftelerspor kongresini ilgilendiren bir diğer önemli konu. Dernek statüsünden Ekim ayına kadar çıkması gereken  ve "Spor Kulübü" ya da "Anonim Şirketi" seçeneklerinden birini tercih etmesi gereken Çiftelerspor, spor kulübü olarak yoluna devam etmeyi planlıyor. Bu zorunlu statü değişikliğinin de yapılacak genel kurul ile resmiyet kazanması bekleniyor.

Çiftelerspor yeni başkanını seçtikten ve yeni statüsüne kavuştuktan sonra ise gelecek sezon takımın başında yer alacak teknik ekibini ve kadrosunu kamuyouna açıklamayı planlıyor. Çiftelerspor 2023-2024 sezonunda, Eskişehir SAL'da 2 Eylül Spor Kulübü ve Alpagut Sümerspor gibi güçlü ekipler ile aynı grupta yer alacak.