İlçe temsilcilermizden Çiftelerspor Kulübü öncelikle futbol olmak üzere sporun birçok branşında gençlerin ve çocukların gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Çifteler Belediyesi'nin büyük desteği ile açılan Çiftelerspor yaz futbol okulunda çocuklara futbol eğitimi veriliyor. Bunun yanında çocukların bedensel ve bireysel gelişimi de destekleniyor.

Çiftelerspor (1)

Çiftelerspor futbol yaz okulna gelen çocukların eğitimi gelecek sezon Süper Amtör Lig'de 2 Eylül Spor Kulübü'nü çalıştıracak olan Oktay Arıkan nezaretinde devam ediyor. Çiftelerspor yaz futbol okuluna gelen minikler antrenörler eşliğinde keyifli çalışmalar yapıyor. Yaz okulu hem çocuklar hem de antrenörler için eğlenceli geçiyor.

Çiftelerspor yaz futbol okulunda "Zeynep"in yeri ayrı

Çok sayıda çocuğa futbol eğitimi veren Çiftelerspor yaz futbol okuluna katılanlar arasında erkeklerin hakimiyeti olduğunu tahmin etmek zor değil. Kadınlar futbolu son dönemde önemli bir gelişme gösterse de halen kamuoyundan gereken desteği tam olarak bulabilmiş değil. "Futbol erkek sporudur." algısını kırmaya çalışan mücadeleci kadınların futbola katılımı ise gün geçtikçe artıyor.

Çiftelerspor (4)

Futbola gönül veren Zeynep, Çiftelerspor yaz futbol olulunun tek kız öğrencisi. Gelecekte ablaları gibi futbolcu olmak isteyen Zeynep yaz okulunun tek kız öğrencisi olmasına rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçmiyor. Hocalarını ilgi ile dinleyen ve takip eden Zeynep gelecekte futbolcu olmayı çok arzuluyor.

Çiftelerspor'da yaz futbol okulunun yanında güreş çalışmaları da devam ediyor

Çiftelerspor, Çifteler Belediyesi desteğiyle, güreş sporuna genç sporcuları kazandırmak adına birkaç yıldır güreşe önemli yatırım yapıyor. Bu kapsamda genç sporcuların çalışmaları ve antrenmanları aralıksız devam ediyor. Çiftelerspor Güreş Takımı yurtiçinde madalyalar alıyor ve önemli dereceler elde ediyor. Bu takımda yer alan farklı yaşta ve kiloda gençler kendi kategorilerinde Çifteler'e, Eskişehir'e şampiyonluklar getirmek için mücadele ediyor.

Çiftelerspor (3)

Çiftelerspor Güreş Takımı antrenmanlarını güreş antrenörü Uğur Gülşen gözetiminde sürdürüyor. Türk güreşine başarılı isimler yetiştirmek için çalışan ve emek harcayan Uğur Gülşen sporcuların her biri ile yakından ilgileniyor.