Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Seyitgazi Belediye Başkan aday adayı ve Seyitgazi Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erden, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. Erhan Erden;

Erhan Erdem 1

"Öcelikle partimin yaptığı temayül yoklamasının hem şehirme hem de Seyitgazi'mize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah en güçlü adaylar bu yoklama ile belli olur ve şehrimize hayırlı olur."

"Ben Seyitgazi'de Ziraat Odası Başkanlığı, Muhtarlar Derneği Başkanlığı, iki farklı kooperatif başkanlığı gibi çok önemli beş farklı görev icra ediyorum. 2015 yılından beri bu görevlerin içindeyim. Vatandaşlarımızın ve dostlarımızın teveccühü ile 2024 yerel seçimleri için Seyitgazi'den aday adaylığı başvurusunda bulundum. Seyitgazi ile ilgili güzel hayallerimiz ve güzel temennilerimiz var. Partimiz ve halkımız bizi aday olarak görmek isterse Seyitgazi için bu hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

"Seyitgazi'nin her geçen gün eriyen bir nüfusu var. Bizim birincil projelerimiz Seyitgazi'de yaşayan halkın hayatını kolaylaştıracak girişimler olacak. Herkesin Seyitgazi'de yaşamak isteyeceği bir ilçe inşa edeceğiz. Seyitgazi hayvancılık ve tarım ile uğraşan bir yer. Bu faaliyetleri çok daha stabil ve güçlü hale getirmek istiyoruz."

"Seyitgazi'de 51 mahallemiz var. Bu mahallelere hiç gitmediysek en az 20'şer kez gittim. Sorunlara hakimim. Seyitgazi'yi çok daha iyi bir yer yapmak istiyoruz." dedi.