Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Başkanı ve AK Parti Tepebaşı Meclis Üyesi Erkan Koca, 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Erkan Koca aday adaylığını açıkladığı günden bu yana kendisine hem şehirden hem de aday bölgesi olan Tepebaşı'ndan yoğun destek var.

Eskişehirsporlu taraftarlar başta olmak üzere parti fark etmeksizin şehirde, Tepebaşı'nda yaşayan vatandaşların büyük teveccühünün olduğu Erkan Koca Tepebaşı Belediye Başkan Adaylığına yakın görünüyor.

AK Parti'de 26 Kasım'da yapılan temayül yoklamasında gelen kulis bilgilerine göre Tepebaşı için ismi öne çıkan Erkan Koca'ya halk nezdinde de ilgi yüksek. eskisehirsecim.com.tr üzerinden yürütülen bir anket çalışmasında da Erkan Koca, Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayları arasında en yüksek oyu alan kişi konumunda bulunuyor.

Ayrıca AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına neredeyse kesin olarak bakılan Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehirspor eski başkanlarından olması ve Eskişehirspor davası için bu zor günlerde elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'yı Tepebaşı'nda aday olarak görmek isteyeceği de kulislerde konuşuluyor.