Haber: Buğrahan Doğangil

2022-2023 futbol sezonunda Eskişehir Süper Amatör Lig'de şampiyon olan ve Anadolu Üniversitesi'nin TFF 3. Lig'e yükselmesiyle direkt olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Eskişehir Demirspor yeni sezon hazırlıklarına güçlü bir "start" verdi.

demirspor açılış (2)

2023-2024 sezonunun ilk antrenmanını maçlarını da oynayacağı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Stadyumu'nda gerçekleştiren Dem Dem günü tek antrenman ile tamamladı. Eskişehir Demirspor'u geçen sezon şampiyon yapan teknik direktör Yasin Söğüt ve ekibi sezon açılışında takıma yeniden merhaba dedi. Eskişehir Demirspor'a yeni katılan transferler, geçen sezondan takımda kalanlar ve teknik kadronun ilk kez bira araya geldiği antrenman ketyifli geçti. Önümüzdeki sezonda teknik direktör Yasin Söğüt'ün yardımcılığını Ali Onur Özer yapacak. Kaleci antrenörlüğü görevini ise Göksel Demiral üstlenecek.

demirspor açılış (3)

Kadrosunu genç ve önemli futbolcular ile güçlendiren Dem Dem gelecek sezonda BAL'da kalıcı olmayı hedefliyor. Çekilecek kuralar ve oluşturalacak gruplardan sonra Bölgesel Amatör Lig'in başlama tarihinin belli olması bekleniyor. Bu tarihe göre bir kamp programı oluşturacak Eskişehir Demirspor yeni sezona hazırlıklarını Eskişehir'de sürdürecek.