Yandex

Eskişehir Demirspor Haberleri

Eskişehir Demirspor haberleri ve güncel Eskişehir Demirspor gelişmeleri, Eskişehir Demirspor ile ilgili tüm video, Eskişehir Demirspor fotoğrafları ve Eskişehir Demirspor haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehir Demirspor'da Kırşehir GHS maçında yaşanan olaylar sonrası görevi bıraktığını açıklayan Yasin Söğüt ile yönetim uzlaşmaya vardı.

Spor

Eskişehir Demirspor'da Teknik Direktör Yasin Söğüt, Kırşehir GHS maçında yaşanan bazı olaylar nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldı.

Spor

Eskişehir Demirspor, BAL 6. Grup'ta kendi adına sezonun en kritik maçlarından birinde Kırşehir GHS'yi sahasında ağırlıyor.

Spor

Eskişehir Demirspor, Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor'a mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Demirspor'daki kötü gidişat devam ediyor.

Spor

Eskişehir Demirspor kendisi açısından çok kritik bir maçta, Sincan deplasmanında öne geçmesine rağmen güçlü rakibine direnemedi ve mağlup oldu.

Spor

Ligde zor günler geçiren Eskişehir Demirspor bu hafta sonu Sincan deplasmanından puan veya puanlar çıkarıp biraz olsun rahatlamak istiyor.

Spor

Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve son dönemde çok sancılı günler geçiren Eskişehir Demirspor henüz ligde puanla tanışamadı.

Spor

Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Eskişehir Demirspor, maddi imkansızlıklar ve destek görememekten dolayı ligden çekilmeye hazırlanıyor.

Spor

Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir'i temsil eden ancak; sezona iyi giremeyen Eskişehir Demirspor'da bazı gelişmeler mevcut. Eskişehir Demirspor'da neler oluyor?

Spor

Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta temsil eden Demirspor grubun 4. hafta maçında da sahadan mağlup ayrıldı ve puansız kaldı.