Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi, Eylül ve Ekim aylarında çeşitli konser ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bu olayların hayatı ve şehrin kültür-sanat hayatını renklendirmesi bekleniyor. Eskişehir'deki etkinlikler, geniş bir aralığı kapsayacak, stand up gösterilerinden çocuk müzikallerine kadar birçok etkinlik bulunacak.

Yoğun Etkinlik Programı

Vehbi Koç Kongre Merkezi, 16 Eylül Cumartesi günü sosyal medyada büyük beğeni toplayan senarist ve oyuncu Tahsin Hasoğlu'nun stand up gösterisine ev sahipliği yapacak. Hasoğlu, o gün iki farklı performans verecek. Bu, merkezin başkalarının yanı sıra sunduğu pek çok keyifli eğlence seçeneğinden sadece biri.

Müzikaller ve Konserler

Müzikal ve konser hayranları için güzel haberler var. 24 Eylül'de Fosforlu Cevriye adlı müzikal, 5 Ekim'de Rewşan Çeliker'in konseri, 7 Ekim'de Kanlı Nigar adlı müzikal, 11 Ekim'de Hiraizerdüş konseri, 14 Ekim'de Doğu Demirkol'un stand up gösterisi ve 27 Ekim'de Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat'ın yer aldığı Meksika Açmazı isimli mizah programı Eskişehir'deki merkezin programındaki yerini alacak.

Çocuklar İçin Müzikalller ve Etkinlikler

Vehbi Koç Kongre Merkezi, çocuklar içinde birçok eğlenceli etkinlik düzenledi. 24 Eylül 2023'te Alice Harikalar Diyarında-Harmoni Kitabı iki kez sahnelenecek. Bu etkinlik, genç izleyicilerin sahne performanslarına olan ilgisini artırmayı hedefliyor.