Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor yeni sezon formalarının ve Eskişehirspor ürünlerinin ne zaman satışa çıkacağı ve formaların tasarımlarının nasıl olacağı, Eskişehirspor'a gönül verenlerin uzun süredir en çok merak ettiği konulardan biriydi. Eskişehirspor yönetimi, geçtiğimiz hafta resmi hesaplarından yaptığı açıklama ile Eskişehirspor'un yeni sezonda giyeceği formaların lansman toplantısının 07.08.2023 Pazartesi günü saat 18.00'de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu basın toplantı odasında yapılacağını duyurdu. Bu açıklama sonrasında Eskişehirspor taraftarının heyecanı da haliyle ikiye katlandı.

Takvimler 7 Ağustos Pazartesi'yi gösterdiğinde büyük gün geldi çattı. Saat 18 civarında başlayan ve Eskişehir Haber26 Facebook sayfası üzerinden canlı yayınlanan lansman toplantısında Eskişehirspor'un yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

eses forma lansman 4

Lansman toplantısına başta Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, bazı futbolcular ve Eskişehirspor'a gönül veren taraftalar bizzat katıldı. Aynı zamanda Diadora Türkiye'yi temsilen Fazlıhan Carus, CRS Spor'dan Eyüp Kılıçoğlu ve Eskişehirspor'un forma göğüs sponsoru GHO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır lansman toplantısına bizzat katılım gösterdiler.

Eskişehirspor ile Diadora Türkiye arasında gerçekleştirilen forma ve Eskişehirspor taraftar ürünleri üretimi, satışı ve sponsporluğu anlaşması öncesinde Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'nın duygulu konuşması tüm salonu etkisi altında bıraktı. Malum, Eskişehirspor taraftarı 2019 yılından bu yana taraftar ürünlerine ve Eskişehirspor formalarına hasret kalmıştı. Yeni yapılan anlaşma ile bu hasret de sona ermiş oldu. Lansman toplantısı biter bitmez formalar CRS Spor internet sitesi üzerinden satışa çıktı.

Diadora Türkiye'den Eskişehirspor'a 5 farklı forma tasarımı!

İtalyan devi Diadora'nın Türkiye'deki resmi distribütörü olan CRS Spor'un Eskişehirspor'a yeni sezonda 5 farklı forma tasarlamış olduğunu görüyoruz. Eskişehirspor 2023-2024 futbol sezonu forma kreasyonunda "Berceste Çubuklu", "Modern Beyaz", "İkonik Parçalı", "Dinamik Diyagonal" ve "Asil Siyah" olmak üzere 5 ayrı tasarım mevcut.

eses forma lansman (1)

Eskişehirspor'un Diadora Türkiye sponsorluğu ile bu denli fazla alternatife sahip formalar ile yeniden taraftarı ile buluşuyor olması tüm camiayı sevindirdi. Özellikle Eskişehirspor taraftarı yeni sezon formalarını çok beğenmiş görünüyor. Formalar satışa çıktıktan yaklaşık bir saat sonra 300'ün üzerinde forma satışı yapıldığı gelen haberler arasında.

2023-2024 sezonu Eskişehirspor formalarının fiyatı da belli oldu

Eskişehirspor yeni sezon formalarının  ve taraftar ürünlerinin lansman toplantısını yapar yapmaz yeni sezon formaları internet üzerinden satışa çıktı. CRS Spor resmi satış sitesi üzerinden taraftarlar ile buluşan Eskişehirspor yeni sezon formalarının fiyatı belli oldu. Tüm forma seçenekleri 626 TL'den satışa sunuluyor.

eses forma lansman (2)

"Asil Siyah" forma simsiyah olacak!

Taraftarın ilgisinin en yüksek olduğu forma tasarımlarının başını çeken "Asil Siyah" formanın omuzlarında bulunan geniş gri bant tasarımı taraftarın isteğiyle değişiyor. Formanın arma ve sponsor yazısı haricinde simsiyah olmasını isteyen taraftarların çağrısına kulak veren Eskişehirspor yönetimi ve Diadora Türkiye siyah formada tasarım değişikliğine gidildiğini açıkladı.

Lansman toplantısı sonrasında Eskişehir Haber26 canlı yayınında Buğrahan Doğangil'in konukları olan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Diadora Türkiye Temsilcisi Fazlıhan Carus, taraftara "Asil Siyah" formanın simsiyah olacağı müjdesini canlı yayında verdi.

yeni forma  (2)

Eskişehirspor ürünleri de satışa çıkıyor

Eskişehirspor yeni sezon formalarıyla birlikte yaklaşık 140 kalem Eskişehirspor taraftar ürünü de internet üzerinden satışa çıkıyor. Yine CRS Spor satış sitesi üzerinden taraftara sunulacak yeni ürünlerin yavaş yavaş sisteme eklenmesi bekleniyor. Uzun süredir formanın yanında bu tarz ürünlere de ulaşamayan taraftarlar heyecanla yeni Eskişehirspor ürünlerini bekliyor.