2023 - 2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonunda takımdan ayrılan bir çok futbolcu olması nedeniyle kadroda oluşan boşluğu önemli isimler ile doldurmak için yola çıkan Eskişehirspor yönetimi bir önemli yıldızı daha Eskişehir'e getirdi. Son olarak Küçükçekmece Sinop Spor'da forma giyen İsmail Palta kendisini siyah-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

ismail palta 2

1993 doğumlu ve 29 yaşında olan İsmail Palta orta sahada, kanat mevkiinde görev alıyor. Futbola Yeşilköy Spor altyapısında başlayan İsmail Palta 2017 yılında Bergama Belediyespor ile porfesyonel oldu. Profesyonel liglerde ve amatör liglerde birçok takımın formasını giyen İsmail Palta yetenekleri ve tecrübesi ile BAL'ın yaz transfer dönemindeki gözdeleri arasında yer alıyordu.

Eskişehirspor yönetimi bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü İsmail Palta için teknik direktör İbrahim Baş'tan rapor istedi. İbrahim Baş'ın onayını alan yönetim transfer için finansal şartlarda futbolcu ile de anlaşınca İsmail Palta transferi mutlu sonla noktalandı. Yıldız oyuncunun BAL'da Eskişehirspor'a önemli derecede güç katması bekleniyor.