Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor ilk hazırlık maçını 28 Ağustos Pazartesi günü, Afyonkarahisar'da Yozgat Belediyesi Bozokspor ile yaptı. Maç saha içinde yaşanan tatsız olaylar sebebiyle 0-0'ken 41. dakikada yarıda kaldı. Eskişehirspor ikinci hazırlık maçına ise bugün yine Afyonkarahisar'da Çeşme Belediyespor karşılaşmasıyla çıkıyor. Maç saat 18.00'de oynanacak.

Bu iki maçtan sonra, Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcimiz Eskişehirspor kalan iki hazırlık maçını Eskişehir'de yapacak. Daha önce Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 2 Eylül'de oynanacağı duyrulan Eskişehirspor - Kütahya İl Özel İdare maçının oynanacağı yer netleşti. Eskişehirspor ile Kütahya İl Özel İdare takımları 2 Eylül Cumartesi günü Osmangazi Üniversitesi sahasında, saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

Kocaeli Kullar SK yerine Eskişehir Demirspor

5 Eylül'de Eskişehir'de oynanacağı duyurulan Kocaeli Kullar SK maçı iptal edildi. Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik'ten edinilen bilgilere göre Kocaeli Kullar SK takımının otobüsünün bozulması maçın iptaline neden oldu. Kullar SK bu durum sonrası Eskişehir'e gelemeyeceğini Eskişehirspor'a bildirince hazırlık maçı iptal oldu.

Kullar maçının iptal olmasıyla takvime yeni bir maç eklemek isteyen Eskişehirspor, Eskişehir'in BAL'daki bir diğer temsilcisi Demirspor ile irtibata geçti. İki tarafın da hazırlık maçına olumlu yanıt vermesiyle 5 Eylül Salı günü Eskişehirspor ile Eskişehir Demirspor karşı karşıya gelecek. İki temsilcimiz arasında oynanacak hazırlık maçının başlama saati 10.00. Eskişehirspor - Demirspor maçı saat 10.00'da Necdet Yıldırım sahasında oynanacak.