Eskişehir futbolunun ürünü olan ve Eskişehirspor altyapısında uzun yıllar forma giyen stoper oyuncusu Arda Okumuş Eskişehirspor'dan ayrıldı. Eskişehirspor A takımında da 3 sezon forma giyen Arda Okumuş 1 yıllık kiralık olarak Bergama Sportif Faaliyetler'in yolunu tuttu.

Arda Okumuş Eskişehirspor'un sezon başı kampında yer alan futbolculardan biriydi. Uzun kamp döneminde gerekleştirilen hazırlık maçlarında, stoper mevkisinin ilk opsiyonlarından biri olmadığı görülen Arda Okumuş kendisini yeni bir macerada buldu. Arda İzmir ekibinde bir sezon geçirecek.

2002, Eskişehir doğumlu genç bir futbolcu olan Arda Okumuş futbola doğduğu şehrin en başarılı altyapılarından D.S.İ Bentspor'da başladı. Kısa bir süre sonra Eskişehirspor altyapısına dahil olan Arda Okumuş 2020 yılında Eskişehirspor ile profesyonel oldu. Eskişehir altyapısının yetiştirdiği yetenekli isimlerden olan Arda Bergama'da geçecek bir sezonun ardından yeniden yetiştiği kulüp Eskişehirspor'a dönebilir. Arda'nın Eskişehirspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Arda Okumuş TFF 3. Lig'de forma şansı bulabilirse bu durum genç oyuncunun kendisini geliştirmesi adına büyük bir fırsat olabilir.