Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor BAL 6. Grup'un 3. hafta mücadelesinde bir başka Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor ile karşı karşıya geliyor. Daha önce Eskişehirspor yönetiminin de açıkladığı üzere BAL 6. Grup'taki diğer maçlar gibi 29 Ekim 14.00'de oynanacak müadele, Eskişehirspor'un isteği ve Yunusemrespor'un da bu isteğe karşı jesti ile 28 Ekim Cumartesi (yarın), 19.00'da oynanacak. Eskişehir derbisinde, güzel bir hafta sonu gününde tirbünlerin taraftara açılan kısımlarının büyük oranda dolu olması bekleniyor.

Eskişehirspor Yunusemrespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarında sona geldi. Bugün 16.30'da yapılacak antrenman ile maç hazırlıklarını tamamlayacak Eskişehirspor, yarınki maç öncesinde bu gece kampa girecek. Yarın oynanacak önemli mücadeleden mutlak 3 puan almayı hedefleyen Eskişehirspor'da arka adelesinde yırtık olan Erkut Şentürk ve antrenmanda burnu kırılan Beytullah Çamurlu dışında eksik bulunmuyor.

BAL 6. Grup'a ikide iki yaparak 6 puan ile başlayan Eskişehirspor, Yunusemrespor'u da mağlup ederek puanını 9 çıkarmak ve kritik Sincan Belediyespor maçına tüm puanları toplayarak gitmeyi hedefliyor.

28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yunusemrespor-Eskişehirspor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Onur Can Dolgun yönetecek. Dolgun'un maçtaki yardımcıları ise Muammer Emre ve Erdem Birşey olacak.