Yandex

Yunusemrespor Haberleri

Yunusemrespor haberleri ve güncel Yunusemrespor gelişmeleri, Yunusemrespor ile ilgili tüm video, Yunusemrespor fotoğrafları ve Yunusemrespor haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

BAL'da yer alan iki Eskişehir temsilcisi Demirspor ve Yunusemrespor ligin ilk yarısının son haftasında rakiplerine farklı mağlup oldu.

Spor

Eskişehir Yunusemrespor ligdeki kötü gidişini sonlandırmak ve 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak için Ankara'ya gidiyor...

Spor

Eskişehir Yunusemrespor'da tabiri caizse yokuş aşağıya doğru gidiş devam ediyor. Bu sezonun en sıkıntılı takımlarından Yunusemre bu hafta da puan...

Spor

Eskişehir Yunusemrespor Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon çıktığı 10 maçın 7'sini kaybetti. Son olarak Kdz. Ereğli'ye mağlup olan Yunusemre'de kötü...

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta bugün oynanan Eskişehir derbisinde Demirspor ile Yunusemrespor birer puanı paylaştı.

Spor

Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta sonu Eskişehir Demirspor ile Eskişehir Yunusemrespor kozlarını paylaşacak. BAL'da Eskişehir derbisi oynanacak.

Spor

Eskişehir Demirspor belki de sezonun en kritik maçlarından birinde bir başka Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor ile karşılaşacak.

Spor

Eskişehir Yunusemrespor bu sezon ligde oynadığı son 6 maçı da kaybetti. Yunusemrespor 7. haftada, sahasında Ankara TKİ'ye mağlup oldu.

Spor

Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ekiplerden Eskişehir Yunusmerespor, Ankara TKİ maçıyla yeni bir sayfa açma peşinde.

Spor

Eskişehir'i Eskişehirspor ile birlikte BAL'da temsil eden Demirspor ve Yunusemrespor'da lig başından beri kötü gidişat sürüyor.

Spor

Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor öne geçtiği mücadelede Bolu temsilcisi Geredespor'a diş geçiremedi. Yunusemrespor bir mağlubiyet daha aldı.

Spor

Son günlerde kulüpte yaşanan sorunlar ile gündeme gelen takımlarından Yunusemrespor yarın Gerede maçında sahada olacak.