Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı ve Eskişehir Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı H. Hüseyin Köksal, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. H. Hüseyin Köksal;

Hasan Hüseyin Köksal 2

"Bugün AK Parti'nin düğünü var. Demokrasi şöleni var. Bugün en güçlü adayların kim olacağına yönelik bir fikir alışverişi için buradayız. Bu temayül yoklamasında ve aday adaylığı sürecinde kaybeden olmayacak. Kim aday olursa olsun artık AK Parti kazanacak.

Bilindiği üzere Eskişehir'in en büyük sorunu trafik. Biz Odunpazarı'nda bu trafiği bitirecekm projeler yapmak istiyoruz. Kurtuluş'tan Emek'e kadar Odunpazarı'nda oldukça büyük, içerisinde her şeyin olacağı bir yaşam alanı kuracağız ve bu proje hem şehrin hem de Odunpazarı'nın trafiğini rahatlatacak. Aynı zamanda Odunpazarı'nda yaşayan vatandaşlar için Tepebaşı'na gitme derdini sona erdirecek. Bu projemize yıllardır Odunpazarı'nda büyük sorun yaratan Küçük Sanayi bölgesini ve yeni yerleşimlere olanak sağlayacak Karapınar bölgesini de dahil edeceğiz"

"Biz Odunpazarı Belediyesi'ne geldiğimzde 425.000 Odunpazarlı ile Odunpazarı Belediyesi'ni barıştıracağız. Son 10 yılda kötü yönetilen Odunpazarı'nı güzel günler bekliyor." dedi.