Son olarak Darıca Gençlerbirliği forması giyen ve önemli bir kariyere sahip olan tecrübeli futbolcu Yasin Yener temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ile anlaştı. On numara ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyen Yasin Yener'in kariyerinde TFF 1. Lig'den TFF 3. Lig'e kadar pek çok takım bulunuyor. Daha önce oynadığı takımlar ile şampiyonluklar yaşayan, önemli başarılar elde eden Yasin Yener gelecek sezon Anadolu Üniversitesi'nin başarısı için ter dökecek.

Futbola İstanbul Güngörenspor altyapısında başlayan Yasin Yener yine aynı kulüpte profesyonel futbola geçiş yaptı. 1988 doğumlu yıldız isim kariyerinde; Bakırköyspor, Güngörenspor, Tokatspor, Körfez Spor Kulübü, Gaziosmanpaşa, Sarayköy 1926, Nazilli Belediyespor, Erzurumspor FK, Afjet Afyonspor, Kastamonuspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Tarsus İdmanyurdu, İskenderunspor ve Darıca Gençlerbirliği formalarını terletti. Alt liglerde çok büyük tecrübeye sahip olan Yasin Yener'in yeni sezonda Anadolu Üniversitesi'nin orta sahadaki maestro'su olması bekleniyor.

TFF 3. Lig'in yeni ekiplerinden olan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi transferde aceleci davranmıyor. Öncelikle iç transferde 8 oyuncu ile anlaşan Anadolu Üniversitesi dış transferde ise Mahmut Boz'dan sonra Yasin Yener'e imzayı attırarak ikinci resmi transferini yaptı. Yasin Yener ile Anadolu Üniversitesi arasındaki anlaşma 1 yıllık.

anadolu transfer