2023-2024 futbol sezonunda, tarihinde ilk kez TFF 3. LiG'de mücadele edecek Anadolu Üniversitesi'nde yeni sezona hazırlık kampı tamamlandı. Takıma çok geç katılan 7-8 oyuncu kampa 2 Eylül tarihine kadar Eskişehir'de devam edecek. Fakat diğer oyuncular birkaç günlük izne çıktı. Hazırlık kampına 30 Ağustos Çarşamba günü yapılan sabah antrenmanı ile son veren Anadolu Üniversitesi SK, son hazırlık maçını ise dün saat 17.00'de Eskişehir Demirspor ile oynadı. Anadolu Üniversitesi'nin 2-0 kazandığı karşılaşma öncesinde teknik direktör Sertaç Gezer Eskişehir Haber26'ya açıklamalarda bulundu.

sertaç gezer- b (2)

Sertaç Gezer: "2 Eylül'de takım olarak yeniden toplanıyoruz."

Anadolu Üniveristesi'nin başarılı teknik direktörü Sertaç Gezer 30 Ağustos itibariyle sonlanacak sezon öncesi kampının ardından takımın 2 Eylül'de yeniden Eskişehir'de bir araya geleceğini söyledi. Gezer, 2 Eylül itibariyle ise TFF 3. Lig'in ilk haftasında oynayacakları Sapanca Gençlikspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını da dile getirdi.  Anadolu Üniversitesi 2 Eylül günü saat 15.00'te tesislerde toplanacak ve Sapanca maçı için ilk antrenmana aynı gün saat 18.00'de çıkacak. Daha önce neteleşen fikstüre göre Anadolu Üniversitesi 9-10 Eylül haftasında, ilk maçına Sapanca deplasmanında çıkacak.

Sertaç Gezer: "Futbolcuların özverisinden memnunum."

Teknik direktör Sertaç Gezer; "Kamp dönemi boyunca futbolcu kardeşlerimizin özverili çalışmalarını gördüm. Durumdan memnunum. Futbolcular ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu çalışmaların meyvelerini inşallah alacağız. Her zaman dediğim gibi bu şehre, Eskişehir futboluna yakışan bir takım yaratmak hedefindeyiz. TFF 3. Lig'de koşan, ısıran ve mücadele eden bir ekip görüntüsü çizmek için uğraşıyoruz." dedi.