Yandex

Demirspor Haberleri

Demirspor haberleri ve güncel Demirspor gelişmeleri, Demirspor ile ilgili tüm video, Demirspor fotoğrafları ve Demirspor haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

“Eskişehir derbisi” olarak nitelendirilen maçta Eskişehirspor Eskişehir Demirspor’u oldukça farklı bir skorla mağlup ederek rahat galip geldi.

Spor

Eskişehirspor BAL'da verilen devre arasının son günlerinde ikinci yarıdaki ilk maç olan Demirspor maçı hazırlıklarına başlıyor.

Spor

Eskişehir Demirspor BAL'da ikinci yarı öncesi transfer çalışmaları için düğmeye bastı. 5 yeni isim Lokomotif'e imzayı attı.

Spor

Eskişehir Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer'in hızlı tren otoparkı açıklamasına yanıt verdi.

Spor

BAL'da yer alan iki Eskişehir temsilcisi Demirspor ve Yunusemrespor ligin ilk yarısının son haftasında rakiplerine farklı mağlup oldu.

Spor

Eskişehir Demirspor BAL'da ilk yarının son haftasına Alaplı Belediyespor deplasmanında çıkıyor. Lokomotif zorlu deplasmanda puan arayacak.

Spor

Eskişehir Demirspor'da Kırşehir GHS maçında yaşanan olaylar sonrası görevi bıraktığını açıklayan Yasin Söğüt ile yönetim uzlaşmaya vardı.

Spor

Eskişehir Demirspor'da Teknik Direktör Yasin Söğüt, Kırşehir GHS maçında yaşanan bazı olaylar nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldı.

Spor

Eskişehir Demirspor ligde kalma mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig'de en önemli rakibi Kırşehir GHS'yi rahat geçti ve hayati bir 3...

Spor

Eskişehir Demirspor, BAL 6. Grup'ta kendi adına sezonun en kritik maçlarından birinde Kırşehir GHS'yi sahasında ağırlıyor.

Spor

Eskişehir Demirspor 24 Aralık Pazar günü karşılaşacağı Gölbaşı Belediyespor'dan puan veya puanlar almayı hedefliyor.

Spor

Kümede kalmak adına birbirinden kritik maçlara çıkan Eskişehir Demirspor ligin 10. haftasında, sahasında Kaynaşlı'ya son dakikalarda kaybetti.