Yeni sezon öncesi hazrılıklarına ve yaz kampı dönemine geçtiğimiz günlerde nokta koyan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, TFF 3. Lig'in ilk haftasında deplasmanda karşılacağı Sapanca Gençlikspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sertaç Gezer yönetiminde Sapanca maçına hazırlanan Anadolu Üniversitesi futbolcularına Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı'dan önemli bir jest geldi.

Başkan Galip Özsarı ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Üniversitesi SK teknik ekibini ve futbolcularını akşam yemeğinde ağırladı. Yeni sezon öncesinde tüm ekip olarak bir araya gelen Anadolu Üniversitesi, üniversite kampüsü içerisinde yer alan Japon Bahçesi'nde bir akşam yemeği yedi. Bu yemek hem ilk hafta maçı öncesinde hem de yeni sezon öncesinde takımdaşlık duygusunun artırılmasına ve takımın moral motivasyonunun yükseltilemesine yönelik olarak düzenlendi.

akşam yemeği 1

Anadolu Üniversitesi ekibinin akşam yemeğinde bir araya geldiği kulübün resmi sosyal medya hesaplarından şu açıklama ile duyuruldu;

" Takımımız ve teknik ekibimiz, Kulüp Başkanımız Galip Özsarı’yla birlikte akşam yemeğinde buluştu. Başkanımız, 9 Eylül Cumartesi günü oynayacağımız Sapanca Gençlik müsabakası ve yeni sezon için başarı dileklerini iletti."