TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden ve sezona 3 puan ile başlayan Anadolu Üniversitesi SK 2023-2024 sezonunu kadrosunu lig başlamadan önce şekillendirmişti. Anadolu Üniversitesi'nden yaz transfer döneminin kapanmasına saatler kala sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Eskişehir temsilcisi bu şehirde ve Eskişehirspor altyapısında yetişen Nuri Fatih Aydın'ı renklerine bağladı.

1995 doğumlu, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu futbola Eskişehirspor altyapısında başladı. Eskişehirspor'da uzun yıllar boyunca çeşitli yaş kategorilerinde ve A takımda forma giyen Nuri Fatih Aydın, Anadolu Üniversitesi formasıyla yeniden futbola başladığı kente döndü. Nuri Fatih Aydın Eskişehirspor dışında; Çanakkale Dardanelspor, Karşıyaka, Sakaryaspor, Bozüyükspor, Sarıyer ve Yeni Malatyaspor gibi takımların formasını giydi.

Son olarak Yeni Malatyaspor kadrosunda bulunan yıldız oyuncunun takımıyla sözleşmesi 2025 yılı Eylül ayına kadar devam ediyor. Nuri Fatih Aydın Anadolu Üniversitesi kadrosuna 1 yıllık kiralık olarak katıldı. Yıldız orta saha oyuncusunun uzun sezonda Anadolu Üniversitesi'ne güç katması bekleniyor. Transferin son  gününde takıma katılan Nuri Aydın'ın Eyneselil Belediyespor maçının kadrosunda yer alıp almayacağı ile ilgili ise net bir bilgi yok.

Anadolu Üniversitesi SK bu hafta sonu, 17 Eylül'de kendi seyicisi önünde Amber Çay Eynesil Belediyespor'u ağırlacayak. Karşılaşma pazar günü saat 16.00'da başlayacak ve ESOGÜ Stadyumu'nda oynanacak.