Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Anadolu Üniversitesi dış transfer çalışmaları ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Teknik direktör Sertaç Gezer'in raporları doğrultusunda Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı ve ikinci başkan Süleyman Uğur Aydın önemli futbolcuları takıma kazandırıyor.

Anadolu Üniversitesi kadrosuna son katılan isimler iki "Yiğit" oldu. Forvet oyuncusu Yiğit Kotan ve stoper mevkiinde forma giyen Yiğit Utku Gök temsilcimizin iki yeni transferi olarak kadroya katıldı. Anadolu Üniversitesi 24 Temmuz'da başlaması planlanan ilk etap kamp çalışmaları öncesinde kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.

WhatsApp Image 2023-07-19 at 11.04.12

TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor'dan transfer edilen Yiğit Kotan 2002 doğumlu ve 21 yaşında. Ankara doğumlu oyuncu futbola altyapısında başladığı Ankaraspor ile 2019 yılında profesyonelliğe adım attı. Daha sonra Edirnespor, Belediye Kütahyaspor, Nevşehir BLD Spor, Düzcespor, Erbaaspor ve Hacettepe 1945 gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen Yiğit Kotan 21 yaşında olmasına rağmen önemli bir lig tecrübesine sahip. Genç oyuncunun Anadolu Üniversitesi kadrosuna alternatif katması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi genç yıldız ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladı.

WhatsApp Image 2023-07-19 at 11.06.49

Anadolu Üniversitesi kadrosuna katılan ikinci "Yiğit" ise Eskişehirspor altyapısında yetişen stoper oyuncusu Yiğit Utku Gök oldu. 2003 Eskieşehir doğumlu Yiğit Utku Gök henüz 20 yaşında. 2019 yılında yetiştiği kulüp olan temsilcimiz Eskişehirspor ile profesyonelliğe adım atan Yiğit Utku 2021 yılında TFF 3. Lig ekibi Turgutluspor'un yolunu tuttu. Ege ekibinde geçirdiği dönemin ardından Anadolu Üniversitesi'ne katılarak yeniden şehrine dönen Yiğit Utku Gök Anadolu Üniversitesi ile 2 yıllık kontrata imza attı. Potansiyelli genç bir savunma oyuncusu olan Yiğit Utku'nun yeni sezon performansı merakla bekleniyor.