Dış transfer çalışmalarına devam eden ve Bölgesel Amatör Lig için iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen Eskişehir Demirspor bir fubolcuyu daha renklerine bağladı. Hücum hattını güçlendirme adına bir hamle yapan Demirspor son olarak Arifiye Atılgan Spor forması giyen Atakan Çavuş'u renklerine bağladı.

İleri uçta kenarlarda ve kanat forvet mevkiinde forma giyen Atakan Çavuş 1999, Sakarya doğumlu. 24 yaşındaki yıldız futbolcu, nispeten genç yaşına rağmen BAL'da önemli bir tecrübeye sahip. Futbola doğduğu şehrin takımlarından olan Erenlerspor'da başlayan Atakan Çavuş gelecek sezonda Eskişehir temsilcisi Demirspor formasını terletecek.

atakan çavuş

2007-2008 futbol sezonu başında futbola başlayan Atakan Çavuş, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Erenlerspor'un çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giydi. Daha sonra Sakarya Tekspor'a transfer olan Atakan Çavuş 2018-2019 sezonu başında ise İstasyonspor'a transfer olarak Bölgesel Amatör Lig tecrübesi yaşadı. İstasyonspor forması giydikten sonra sırasıyla; Karasuspor, Arifiye Spor, 1308 Osmaneli Belediye Spor, 1926 Bulancakspor, Ordu Gücü FK, Aşağı Kirazca Spor'da oynayan Atakan Çavuş son olarak Arifiye Atılgan Spor formasını terletmişti. Yıldız futbolcu gelecek sezonda Eskişehir Demirspor'un başarısı için ter dökecek.