Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir SAL'ın her zaman iddialı ekiplerinden olan Çiftelerspor yeni sezonda da zirve mücadelesi yapmayı hedefliyor. Çifteler temsilcisi bu doğrultuda takıma önemli isimleri kattı ve dün itibariyle de yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Çiftelerspor yeni sezona merhaba derken bir yandan da yönetim transfer hamlelerine devam ediyor. Çiftelerspor'un kadrosuna 2 isim daha dahil oldu.

Muhammet Harun Yılmaz ve Furkan Albayrak yeni sezonda sarı-siyahlı formayı giyecek ve Çiftelerspor'un başarısı için ter dökecek.

çiftelerspor hazırlık 1 (3)

Çiftelerspor'da idmanlar başladı

9 Ekim Pazartesi günü yeni sezon için bir araya gelen Çiftelerspor yönetimi, teknik ekip ve futbolcular hatıra fotoğrafları çektirdi ve birbirlerine yeni sezon hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sonrasında ise Çiftelersporlu futbolcular teknik heyetin gözetiminde yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Abdurrahman Temel sahasında yapılan ilk antrenamda, teknik ekip esneme ve ısınma çalışmalarına yer verdi. Uzun Süper Amatör sezonu öncesinde yaklaşık 1 aylık hazırlık dönemini iyi değerlendirmek isteyen Çiftelerspor'un kamp programının detayları ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.