Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir Süper Amatör Lig'de sezon yaklaşırken takımlar hem hazırlıklarına hem de transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Transfer çalışmalarına kısa süre önce başlayan ve lig başına kadar iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Çiftelerspor kadrosuna 3 yeni ismi daha kattığını duyurdu. İlçe temsilcisi transferde oldukça hareketli bir dönem yaşıyor ve Çiftelerspor Yönetim Kurulu Çiftelerspor'a yakışır bir kadro kurmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Çiftelerspor son olarak Eskişehir Birlik ve Gençlik Spor forması giyen, kariyerinde Sağlıkspor, Alpagut Spor gibi takımlar olan Alihan Kocaman ile anlaştı. Alihan Kocaman'ın yanı sıra Eskişehir Sağlıkspor ve Eskişehir Şekerspor formaları giymiş 2002 doğumlu Ahmet Kaan Çal da önümüzdeki sezon Çiftelerspor forması giymek için anlaşmaya vardı.

Çiftlerspor'un anlaşma sağladığı isimlerden biri de Dolunay Yağmur oldu. 1997 doğumlu oyuncunun kariyerinde Giresunspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Tokatspor, D.S.İ. Bentspor, Beylikovaspor, Alpagut Spor, Eskişehir Yunusemre Spor gibi takımlar var.

Bu 3 transferin Çiftelerspor'a 2023-2024 Eskişehir SAL sezonunda büyük güç katması bekleniyor.