Haber: Buğrahan Doğangil

Çiftelerspor'da yeni yönetim kurulu belli oldu

Çiftelerspor 17 Eylül'de seçimli genel kurula gitmiş ve hem kulüp tüzüğünün değiştirilmesi hem de yeni başkan ve yönetim kurulunun seçilmesi için dernek üyeleri oy kullanmıştı. Çiftelerspor TFF'nin mecburi tüzük değişikliği isteği sonrasında dernek statüsünden spor kulübü statüsüne geçerek yoluna devam ediyor. Ayrıca genel kurula tek başkan adayı olarak giden ve zaten kulübün mevcut başkanı olan Ramazan Avcı görevine devam ediyor. Çiftelerspor yönetimine yeni katılan iki isim var. Bunlar Çiftelerin tanınan iş insanları Orhan Arslanoğlu ve Necat Yatır. Yönetim kurulunda daha önce de yer alan Zihni Çokoyar ve Cemalettin Şeker gibi isimler ise görevlerine devam ediyor.

Yönetimden Belediye Başkanı Kadir Bıyık'a ziyaret

Çiftelerspor Başkanı Ramazan Avcı ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Arslanoğlu, Necat Yatır, Zihni Çokoyar ve Cemalettin Şeker Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz dönemlerde de Çifteler Belediyesi'nin büyük desteğini alan kulübe Kadir Bıyık önümüzdeki sezon için de destek vermeye hazır olduğunu yönetime bildirdi. Çiftelerspor Başkanı olan Ramazan Avcı aynı zamanda Çifteler Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor. Çifteler Belediyesi ve Çiftelerspor güçlerini birleştirerek gelecek sezonda, Süper Amatör Küme'de ses getirecek iddialı bir takım kurmak istiyor.

Çiftlerspor yönetim

Çiftelerspor'da teknik kadro belli oldu

Çiftelerspor geçtiğimiz sezon da kulüpte görev alan Melih Çağrı Gündüz ve Mesut Dolgun teknik kadrosuyla yoluna devam etme kararı aldı. Daha önce iki tarafın prensipte anlaşmaya vardıkları ancak resmi açıklamanın kongre sonrasına bırakıldığı biliniyordu. Genel kurul sonrasında, çok geçmeden Çiftelerspor'dan Gündüz ve Dolgun ile anlaşmaya varıldığı duyurusu yapıldı.

çif 22

Çiftelerspor'da transfer harekatı

Çiftelerspor yönetiminin transferde ilk açıkladığı isim takımda geçen sezon da görev yapan Eskişehir Süper Amatör'ün tecrübeli ismi ve Çiftelerspor'un kaptanı Ayhan Arifoğlu oldu. Çiftelerspor'un birkaç gün içerisinde prensipte anlaştığı 8-10 futbolcuyu daha açıklaması bekleniyor. Ayrıca Çiftelerspor'da dış transfer harekatı da başladı.

çif 21