Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig sezonu bu hafta sonunda oynanacak mücadeleler ile başlıyor. BAL 6. Grup’ta yer alan 3 Eskişehir temsilcisinden 2’si ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor ve sezon Eskişehir derbisi ile başlıyor. Eskişehir Demirspor evinde Eskişehirspor’u ağırlıyor. Eskişehir’imizin iki güzide kulübünü karşı karşıya getirecek mücadele Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. 13 Ekim Cuma saat 20.00’de oynanması beklenen mücadelede Eskişehir Demirspor ev sahibi olacak. Bu sezonda, iç saha maçlarını ESOGÜ Stadyumu’nda oynayacak Dem Dem, bu maç özelinde rakip Eskişehirspor’a ve Eskişehirli futbolseverlere bir jest yaparak mücadelenin Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda daha güçlü bir atmosferde oynanmasını kabul etti.

eses demir maç (1)

Eskişehir Demirspor sezonu zorlu bir maçla açıyor

1983 yılından bu yana resmi lig maçlarında karşı karşıya gelmeyen Eskişehir Demirspor ve Eskişehirspor BAL 6. Grup ilk maçında kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk parolasıyla lige giren Eskişehirspor bu maçtan mutlak 3 puan almak istiyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadeleci bir takım olma hedefiyle sezona start veren Demirspor ise rakip kim olursa olsun olumlu bir futbol oynama, puan ya da puanlar alma peşinde. İlk haftada oynanacak Eskişehir derbisi futbol adına oldukça renkli geçecek gibi görünüyor.

T.D. Yasin Söğüt: “Yeni sezona hazırız!”

Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt, sezonun ilk maçı ve çok önemli bir mücadele olan Eskişehirspor karşılaşması öncesinde Eskişehir Haber26’ya özel açıklamalarda bulundu.

demirspor sezon aç (1)

Yasin Söğüt; “Yeni sezona oldukça verimli bir şekilde hazırlandık. Takımda atmosfer güzel, sezon öncesi çalışmalarımız istediğimiz gibi gitti. Genç ve dinamik bir takımız bu ligde, bu sezon kalıcı olmak ve iyi işler yapmak istiyoruz. Aynı zamanda Eskişehir’i ve Eskişehir futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Her maçın hikayesi ayrı, maç maç giderek sezon sonu istediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Söğüt ayrıca Eskişehirspor mücadelesi öncesinde takımda eksik veya sakatlığı olan bir oyuncu olmadığını da dile getirdi.

demirspor sezon aç (4)

T.D. Söğüt: “Eskişehirspor karşısında elimizden geleni yapacağız.”

Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt Eskişehirspor karşısında takımının elinden geleni yapacağını söyledi. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve mutlak bu ligden çıkmak için kadro kuran Eskişehirspor’a kritik maç öncesi başarılar dileyen Söğüt, Demirspor’un sahada gereken mücadeleyi vereceğini ve Eskişehirli futbolseverlere güzel bir maç izletmek istediklerini de sözlerine ekledi.