Haber: Buğrahan Doğangil

Geçtiğimiz sezonda Eskişehir Demirspor'u Eskişehir Süper Amatör'de şampiyon yapan ve Bölgesel Amatör Lig'e taşıyan başarılı teknik adam Yasin Söğüt, Anadolu Üniversitesi SK ile oynanan hazırlık maçı öncesinde Eskişehir Haber26'ya şu ana kadarki kamp çalışmalarını değerlendiren bir açıklama yaptı.

Eskişehir Demirspor yeni sezon hazırlıklarındaki ilk ciddi hazırlık maçında TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi ile karşı karışya geldi. İki Eskişehir temsilcisi arasında oynanan maçı üst lig ekibi Anadolu Üniversitesi 2-0 ile kazandı. Demirspor ise  bu maç ile yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünde eksiklerini görmüş oldu.

WhatsApp Image 2023-08-29 at 20.52.09

Maç öncesinde Eskişehir Haber26 mikrofonlarına konuşan Yasin Söğüt;

"Yeni sezon çalışmalarında üçüncü haftayı bitirmek üzereyiz. Dördüncü haftaya giriş yapacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu süreçte takım oluşturma konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Bölgesel Amatör Lig özelinde Eskişehir'de oyuncu havuzu kısıtlı. Biz kadromuzu şehrimizin futbolcularından oluşturmaya çalışıyoruz. Ama biraz havuz kısıtlı olduğu için bu konuda zorlanıyoruz. Dışardan yalnızca birkaç oyuncumuz var. Şu ana kadar kadronun %90'ı tamamlandı. Takıma gelecek günlerde 2-3 isim ekleyebiliriz. Bu doğrultuda oyuncular ile temasımız ve görüşmelerimiz sürüyor." dedi.

Yasin Söğüt: "Çalışmalarımız iyi şekilde ilerliyor."

Takımın şu ana kadarki antrenman ve kamp performansından memnunum. Çalışmalar iyi gidiyor. Biz BAL'da maçlarımızı Osmangazi Üniversitesi Stadı'nda oynayacağımız için çalışmaları burada sürdürüyoruz. İlk 1,5 hafta çift antrenman ile başladık. Daha sonra tek antrenmana düştük. Önümüzdeki hafta içi ise yeniden çift antrenmana döneceğiz. Takımın fizik gücünü artırmak hem de taktik seviyemizi geliştirmek adına çok sıkı çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

WhatsApp Image 2023-08-29 at 20.52.07

Yasin Söğüt: "Demirspor'un hazırlık maçı takvimi belli."

Eskişehir Demirspor teknik direktörü Yasin Söğüt, öncelikle TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK'ya başarılar diledi. Ardından Demirspor'un hazırlık maçları ile ilgili bilgi veren Söğüt; " 3 Eylül'de Tavşanlı Linyit Spor'un sezon açılışı için Kütahya'ya, Tavşanlı'ya gidiyoruz. Bizi sezon açılışına davet ettiler, orada güzel bir hazırlık maçı oynayacağız. 5 Eylül'de ise Necdet Yıldırım sahasında, Eskişehir'de Eskişehirspor ile karşı karşıya geleceğiz." diyerek Demirspor'un hazırlık maçı takvimini de açıkladı.