Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı, Tepebaşı AK Parti Meclis Üyesi ve Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Erkan Koca 2-1

Koca; "Bugün AK Parti'de temayül heyecanı var. Biz de ayağımızın tozuyla Kırşehir deplasmanından geldik. Eskişehirspor'umuz kazandı, mutlu döndük. Önümüzdeki yerel seçimde şu an meclis üyesi olduğum Tepebaşı'ndan AK Parti'den aday adayı oldum. Temayülde dostlarımızla, partililerle görüşme fırsatımız oldu. Oldukça güzel bir atmosfer var." dedi.

Erkan Koca; "Ben Eskişehir'de yaşayan, hayatını Tepebaşında kazanan ve tüm hayatını Eskişehir'de geçirmiş biriyim. Tepebaşı'nın ve şehrin sorunlarını biliyorum. Tepebaşı bizim her sokağında dolaştığımız ve her kapıyı çalabileceğimiz yer. Eskişehirspor Başkanı olmadan veya Tepebaşı AK Parti Meclis Üyesi olmadan da biz Tepebaşı'nda yaşıyor ve işimizi burada yürütüyorduk. Şimdi de Eskişehir'de uzun süredir belediyeleri elinde tutan rantçı zihniyete karşı bu düzeni değiştirmeye gelen Eskişehir'in gençleriyiz. Parti gözetmeksizin herkese hizmet etmeye ve hem Tepebaşı'nı hem de Eskişehir'i daha iyi bir hale getirmek için göreve gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Koca, konuşmasının sonunda; "Yakın zamanda detaylı projelerimizi anlatacağız. Eskişehir'de doğru yapılmayan belediyeciliği biz yapmak istiyoruz. Ayrıca hem bu şehir için hem de Eskişehirspor'un iyiliği için çalışacağız." dedi.