Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Murat Özcan 2

Murat Özcan; "Ben 50 yıldır bu memlekette yaşayan, esnaf bir ailenin çocuğu olan ve tüm eğitim, iş hayatımı Eskişehir'de geçirmiş biriyim. Eskişehir dışında bir yerde yaşamayan, Eskişehir dışında bir işi olmayan ve tüm dostlukları bu şehirde olan biriyim. Kader bana AK Parti'de 4-4,5 yıldır teşkilatçılık yapma fırsatı verdi. Yaklaşık bu süre boyunca da hem Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hem de Odunpazarı Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili görevini yürütüyorum. Temayül yoklaması bizim şenliğimiz, heyecanımızı paylaştığımız bir organizasyon. Ben 8. seçimime giriyorum artık. Temayülleri çok gördüm. İlk defa ise aday adayı olarak yer alıyorum. Hep adayları hazırlardık. Bu defa biz aday adayı olduk. Temayül güçlü adayların belirlenmesi için önemli bir parametre Allah adaylık nasip ederse elimizden geleni yapacağız." dedi.

"Odunpazarı ile ilgili projelerimizi daha önce konuştuki konuşmaya da devam edeceğiz. Odunpazarı'nda yıllardır çok sorun var. Odunpazarı'nda trafik ve binaların depreme dayanıklılığı başta olmak üzere birçok projeyi seçildiğimiz takdirde hızla gerçekleştireceğiz. Ayrıca hanımefendilere, kadınlara pozitif ayrımcılık göstereceğiz ve onların sosyal hayatta daha fazla olması için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Özcan ayrıca; "Odunpazarı'nda 10 yıldır kötü bir yönetim var. Ben bunlara kanıtlarıyla birlikte çok itiraz ettim. İnşallah Odunpazarı'nı kazandığımızda ilçemizin sorunları çözülecek." diyerek sözlerini tamamladı.