Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Alpu Belediye Başkan aday adayı Hasan Ay, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. Hasan Ay;

Hasan Ay 2

"AK Parti ile yola çıkan tüm aday adaylarımıza hem bu temayül sürecinde hem de daha sonrasında başarılar diliyorum. Sonunda kazanan AK Parti olsun, Allah utandırmasın. AK Parti'nin büyükşehiri ve 14 ilçe belediyesini 31 Mart yerel seçimleri sonunda almasını temenni ediyorum.

"Makine mühendisliği bölümünde okuduktan sonra doktoramı yaptım ve Alpu'ya memleketime döndüm. Hizmet için Alpu'ya geldim. Köy Hizmetleri kökenliyim. Biz kurum ile Eskişehir'de sadece Alpu'da değil 14 ilçede birçok hizmete ortak olduk. 2014'te Büyükşehir Köy Hizmetleri kapanınca Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Müdürlüğü'nün kuruculuğunu yaptım. Hala 500'ün üzerinde mahallemizde muhtaların getirdiği sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu yaptıklarımızdan edindiğimiz tecrübeyi Alpu için de kullanacağız.

Alpu çok atıl durumda kaldı. Alpu'yu öncelikle diğer ilçelerimizin seviyesine çekeceğiz. Daha sonra ise Eskişehir'in en gözde en çok dikkat çeken ilçelerinden biri haline getireceğiz."

"Alpu halkı merak etmesin Alpu'ya yeniden AK Belediyecilik anlayışını getireceğiz ve hem alt yapı hem de farklı projeler ile Alpu'yu kalkındıracağız." dedi.