Eskişehir Demirspor gelecek sezon planlamarına fiilen başladı. Gelecek sezonda Eskişehir'i BAL'da temsil edecek köklü camia öncelikle teknik ekip ile anlaşma yoluna gitti. Altyapı ve A takım teknik direktörlüğü konusunda geçtiğimiz sezonda da bu görevleri yürüten iki isim ile yeniden anlaşma sağlandı.

Eskişehir Süper Amatör Lig'de Demirspor'u geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıyan ve Bölgesel Amatör Lig'e taşıyan Yasin Söğüt gelecek sezonda da takımın başında kalacak. Eskişehir Demirspor prensipte anlaşma sağladığı baaşrılı teknik adama resmi imzayı attırdı ve A takımı yeniden Yasin Söğüt'e emanet etti. Yasin Söğüt Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir Demirspor'u yeni başarılara taşımak için ter dökecek.

söğüt yasin demir

Eskişehir Demirspor'da altyapı Uçrak'a emanet

Eskişehir Demirspor altyapı teknik sorumlusu konusunda da zaten kulüp bünyesinde görev alan Yener Uçrak ile yola devam kararı aldı. Altyapıyı tecrübeli hoca Yener Uçrak'a emanet eden Demirspor yönetimi genç futbolcuların gelişimi ile yakından ilgileniyor. Yener Uçrak'ın geçmişi başarılarla dolu olan Eskişehir Demirspor altyapısından yeni yıldızlar çıkarması ve bu önemli yapıyı eski şaşalı günlerine taşıması bekleniyor. Demirspor'un altyapıya verdiği önem şehrin diğer amatör futbol kulüplerine de örnek teşkil ediyor.

yener demirspor