Sokak Haritaları ve Seramiğin Dansı

Seramik öğretmeni Sibel Yeşil, eserlerinde gelenekselin dışına çıkan özgün bir teknik kullandı. Siyah-beyaz tonların hakim olduğu kadın figürlerini, Eskişehir’in karakteristik sokak haritalarıyla harmanlayan Yeşil, izleyiciye şehrin ruhuyla kadının estetiğini bir arada sunuyor.

Tarihe İz Bırakan Güçlü Kadınlar

Görsel sanatlar öğretmeni Filiz Akyalçın Özmen ise tuvalinde tarihsel bir yolculuğa çıkıyor. Farklı baskı teknikleri ve akrilik boya uygulamalarını kullanan Özmen, tarihte derin izler bırakmış güçlü kadın figürlerini modern bir yorumla sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sergi Ne Zamana Kadar Açık?

Sanatın farklı disiplinlerini tek bir potada eriten bu anlamlı sergi, hafta sonuna kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Sanat tutkunları, sergiyi 18 Nisan Cumartesi gününe kadar Atilla Özer Karikatürlü Ev’de ücretsiz olarak gezebilirler.