Yandex

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, tam gün eğitim öğretim gören çocukların yeterli beslenemediğini söyledi.

Siyaset

CHP'nin Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesi meclis üyesi aday listesi belirlendi.

Siyaset

Yerel seçimlerde Memleket Partisi'nden Odunpazarı Belediye Başkan adayı olacağı dedikoduları çıkan Erman Gölet bu iddiaları yalanladı.

Siyaset

Bugün düzenlenen CHP Eskişehir belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, DSP ve İYİ Parti'den istifa edenler, CHP saflarına katıldı.

Siyaset

CHP'nin Eskişehir belediye başkan adayları ve milletvekilleri kırsal ilçe seçim kampanyalarına Çifteler ilçesinden başladı...

Siyaset

CHP Seyitgazi belediye başkanı ve adayı Uğur Tepe'den adaylık açıklaması geldi.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik aday belirleme sürecini hızlandırarak Eskişehir'de 9 ilçe için...

Siyaset

Dün ön seçim ile belediye başkan adayının belirlendiği İnönü ilçesinde, başkan adayı ilan edilen Metin Sözsoy adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Siyaset

Odunpazarı Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Siyaset

CHP, Eskişehir'de bugün örgüt denetiminde 3 ilçede önseçim gerçekleştirdi. Önseçim sonucu 3 ilçe belediye başkan adayı belli oldu.

Siyaset

CHP, Eskişehir'in 3 ilçesinde önseçime gitti. Beylikova, Mihalgazi ve İnönü'de aday belirleme süreci bugün başladı.

Siyaset

Odunpazarı Belediye Başkanı ve 2024 seçimlerinde CHP Odunpazarı Belediye Başkan adayı olan Kazım Kurt ilk iletişim ofisini, yoğun katılımla Gültepe'de...

Trend Haberler

Göz Kapağı Estetiği ile Daha Genç Görünün
Göz Kapağı Estetiği ile Daha Genç Görünün
1