Ben biliyorum deyip bir şey bilmeyenlerden. Sen ne bilirsin ki diyenlerden, çok çekti Eskişehirspor hala devam ediyor bu kronik hastalıklar. Dinle kardeşim. Ama anla. Ne demek isteniyor. Saçma sapan ben yaptım oldular ile olmaz. "O forma kutsaldır nasip olmaz kimseye" diye tezahürat yaptığınız o günlerde orada bulunanlardansınız. 

O kulüpte idareci yönetici olsam şunu şunu yaparım. Bana imkan verecekler falan diyerek arkadaş ortamında Konuşurken fikirler havalarda uçarken, yahu hangi akla hizmet hoca alınmadan transfer yapılıyor bunlar diyip isyan ederek orada sizlerde vardınız. Sonra ne oldu bakalım. Sen neler yaptın. 

Sezon başında onca spor adamları, spor yazarları, Eskişehirspor sevenleri her platformdan seslerini duyurmaya çalıştılar. Hoca ile anlaşma yapılmadan transfer yapmayın. Hocanın oyun sistemine ve o ligi taşıyan futbolcuların transfer yapılması daha uygun olur. Neyse gene bildiklerini okudular. Ama yapılan transferlerin ardından hoca geldi. Hazırlık maçları yapıldı. Görünen o ki transferler olmamış, uyum sorunu var. Hoca son hazırlık maçının ardından transfer yapılması gerekli olduğunu belirten açıklama yaptı. Ve yönetim boy gösterip transferler için düğmeye basıldı dedi. Bu ne anlama geliyor. Alınan onca futbolcu olmadı ise neden hoca gelmeden onlar alındı. Alt yapıda o gelenlerin ayarında bir çok futbolcu Gençler varken. Dedim ya daha önce o tribünde yapılan hatalı transferler için yönetimi istifaya çağıran kişilerin şimdi o kulüpte daha önceki yıllarda yapılan sistem hatasında neden ısrarcı oldular. Ortada dolaşan dedikoduların haddi hesabı yok. Acaba gene menejer hatalardan ders alınmıyor mu? İzlenmeye gerek duyulmadan kulaktan kulağa yapılan tavsiye ve komisyonlar ile mi alınıyor bunlar. İşin en acı tarafı elimizde ki gençler sağa sola yollanıp. Gene kulübe daha fazla borç mu? Yapılıyor. Bakın bu kulüp düşebileceği en dipte. Elimizde ki imkansızlıklar ve imkanlar belli. Neyi neden zorluyor ve anlamak istemiyorlar. Beceriksizliklerinizi ona buna saldırarak mı ört bas etmeye çalışıyorsunuz. Bakın saygı değer yönetim. Olmadı bu takım olmadı. Bunu önce kabul edin. Sonra hoca ile istişare yapın. Safralarardan kurtulup. Nokta transferler ile bu dipten kurtulun ki nefes alabilin. Belediyeler ile firmalar ile uğraşmak yerine odak noktanız olan Eskişehirspor'a verin enerjinizi ve dikkatinizi.