Benimki aslında tam bir veda sayılmaz ancak; profesyonel iş hayatım özelinde Eskişehir Haber26’dan ayrılıyorum ve benim için çok özel yeri olan bir kuruma, bir aileye hoşça kalın! diyorum…

Neden tam bir “veda” olmadığını ise şöyle açıklayabilirim: Eskişehir Haber26 benim için bir iş yerinden, bir kurumdan öte bir aile. Gazetecilik anlamında beni ben yapan hemen her şeyi bana kazandıran bu aile ile gönül bağlarımı tamamen koparmam asla mümkün değil.

Eskişehir Haber26’da geçirdiğim 1 yıllık süreçte çok özel zamanlarım oldu. Çok iyi insanlar, dostlar tanıdım. Bu nedenle, klişe gibi görünse de çok içten söylüyorum Eskişehir Haber26 ve bu geride bıraktığım özel ekip her zaman kalbimin bir köşesinde olacak. İşte tam da bu nedenlerden ve daha fazlasından dolayı benim Eskişehir Haber26’ya tam bir “veda” etmem mümkün değil. Ancak her güzel şeyin de bir sonu var…

Yeri geldi çok kısıtlı imkanlar ile büyük işler yaptık. Yeri geldi güldük, eğlendik. Yeri geldi sıkıntılar da çektik… Fakat tarafsız bir şekilde habercilik yapmak için çok mücadele ettik. Bu nedenle Eskişehir Haber26 ekibi ile yaptığımız işler açısından gönlüm çok ferah ve başım dik. Alnım açık şekilde bu kurumdan ayrılmak da biraz olsun hüznümü azaltıyor.

Merak etmeyin, Eskişehir yerel basınında yer almaya devam edeceğim. Benden öyle çok çabuk kurtulamazsınız…

Profesyonel anlamda, profesyonel iş hayatımda farklı bir kurum ile yoluma devam edeceğim. Yoluma devam edeceğim kurum da tıpkı Eskişehir Haber26 gibi benim için özel bir yere sahip.

Çünkü orada da dostlarım, arkadaşlarım olarak gördüğüm güzel insanlar ile yeni bir kariyer inşa etmek için yeni bir adım atma fırsatım var. Resmi bir duyuru henüz olmadığı için bu kurumun ismini şimdilik söylemek doğru olmaz ancak; birkaç gün içinde bu duyuru da gelecektir…

Buğrahan Doğangil olarak kendi özel hayatımda ve iş hayatımda edindiğim prensipler nereye gidersem gideyim benimle birlikte gelecek. Yani, çalıştığım yer değişse de ben inandığım gibi gazetecilik yapmaya çalışmaya devam edeceğim.

Hüzünlü bir veda sonrası, mutlu bir merhaba ile çok kısa süre sonra yeniden farklı bir çatı altında sizlerle olacağım. Beni takip eden herkese büyük teşekkürlerimi sunuyorum ve beni takip etmeye devam edin demek istiyorum.

Son olarak Eskişehir Haber 26 ekibine yeniden tüm kalbimle teşekkür ediyorum…

Saygılar, sevgiler, iyi haftalar...