Takım muhteşem. Harika bir maç izledik. Bu lig bize küçük. Futbol adına ne varsa sahada gördük. Rakibe şans vermedik. Sözleri ile yazıma başlamak çok isterdim. Ama aynı zamanda gerçekten kalite olarak kötü bir takım izledik. Lig zor. Takım olmamış. Eksikler çok. Bir aydan az kaldı. 

Daha hazırlık maçları devam ediyor. Takım olarak kazanmaya hevesli ama bir o kadar da beceriksiz ayakların da olduğu açıkça görülmektedir. Bunun nedeni hoca belli olmadan futbolcuların transferi olabilir. Hocanın oyun anlayışı ile futbolcuların uyumsuzluğu göze çarpıyor. Ve futbolcular agresif bir şekilde oyunu hazırlama isteği doğrultusunda hareket etek istemesi üzerine sinirli bir atmosfer oluşuyor. Tartışmalar da bu yüzden çıkıyor. Polatlı maçın da 14 dakikada köşe vuruşu ile başlayan atağı Anıl gol ile sonuçlandırdı. Ceza sahası içinde kaleci ve defans uyumsuzluğu hemen belli etti kendini. Ercan skoru eşitleyen golünü 25. Dakikada şık bir kafa vuruşuyla belirledi 

Rakip takım ortadan kaptığı topu çok çabuk bizim tarafa taşıyabiliyor. Bu zaafı fırsata çevirmek rakiplerin yorulmadan gol bulmaları açısından Eskişehirspor için çok önemli bir sorun. Oyun kurucu gene göremedik. Biraz Erdin katkı sağlayacak gibi ama oda yalnız kalıyor. Saha içinde kimin nerede olacağı bilinmiyor. Pres ile önde top alma dışında bir baskı kuramıyoruz. İleri uçta Sergen ağır futbolu ile ilk yarıda fırsatları değerlendirmek adına yararlı olamadı. Sergen bile oynadığı futbola bir anlam veremedi. Pas veremiyor ikili mücadelede top alamıyor. Ne yaptığını nede ne yapması gerektiğini bilmeksizin boş boş koşuyor. Ofsaytta kalıyor. 

Kanat oyuncusu kim veya kimler?

Beyler bakın bunlar ciddi anlamda sorun olacak.

Henüz start almadık. Ama görünen köy uzakta değil. 

İkili mücadelede çok top kaybı yaşadık. Rakip hataları yüzünden üç atak yaptık ama sonuçta ne yapacağını bilmeyen ayaklar tarafından boşa gitti.

Hazırlık maçları ile bu eksikliğin giderilmesi için bir fırsat olduğunu biliyoruz. Ama nasıl bir takım olacak ve bu ligden çıkılacak o belli değil. 

Maç sonuna doğru etkili olması beklenen bir atak sonunda Can'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu 86. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Fatih Çakır Eskişehirspor'u 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra Polatlı atakları ve yaşanan bir atak sırasında kalecimiz topu kornere gönderdi. Kullanılan kornerde karambolde Polatlı 2-2 lik eşitliği sağladı ve maç berabere bitti.