Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan aday adayı Mustafa Çoban, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. Mustafa Çoban;

Mustafa Çoban 1

"Ben Sarıcakaya'da doğan, eğitimimi tamamladıktan sonra yurdun çeşitli il ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü yapan bir vatandaşım. Aynı zamanda geçmiş dönemlerde defalarca kez AK Parti Eskişehir İl Genel Meclis Üyeliği yapan merhum Hüseyin Çoban'ın evladıyım. Babamı patimizin bir kurultayında sunum yaptığı esnada kaybettim. Babamın kaybından sonra Sarıcakaya için onun yerini dolduracak bir isim olmak amacıyla yola çıktım. İnşallah görev verilirse önümüzdeki seçimlerde Sarıcakaya için yerli ve milli bir aday olarak partimizi temsil etmek ve başkanlığı almak istiyorum."

"Sarıcakaya ilçemizi sosyo-ekonomik olarak güçlendirmek birinci önceliğimiz olmalı. Belediyemizi ve halkımızı ekonomik olarak güçlendirecek çok projemiz var. Bizim temel önceliğimiz mesai saatinden sonra da Sarıcakaya'da kalacak ve ikamet edecek bir başkan ve yöneticiler olmak zorunda. Biz halkımızın gönüllerini yapmaya talibiz. Sarıcakaya'yı daha yaşanabilir kılacak birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Örneğin gençlerimiz evlenmek için Eskişehir'e gitmek zorunda kalmayacak. İlçemize bir düğün salonu yapacağız. Bu müjdeyi de vermek istiyorum."

"Babam sandıktan 4 dönem çıkmayı başardı. İnşallah onun bıraktığı yerden görevi ben devralmak ve ilçeme hizmet etmek istiyorum." dedi.