Haber: Buğrahan Doğangil

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı ve geçmiş dönemlerde Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Süleyman Ekşi, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu. Süleyman Ekşi;

Süleyman Ekşi 2-1

"Ben öncelikle bugün yapılan temyül yoklamasının öncelikle Eskişehir'imize ve tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Temayüle katılan tüm arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum. Bu bir destek mücadelesi. Bizim içimizde yarış olmaz. Sonuçta kim aday olursa olsun kazanan AK Parti olacak. Bu temayül partimizin Eskişehir'deki belediye başkan adaylarını belirlemede bir kriter olacak. Temayüle yoğun ilgi olmasına da minnetarım. Bütün oy kullanacak dava arkadaşlarımı burada görmekten de çok memnunum."

"Kendimi çok uzun tanıtmayı istemem ama ben çok uzun yıllar belediyecilik yaptım. Hem büyükşehirde çalıştım hem de Odunpazarı'nda Burhan Sakallı'nın yardımcılığını yaptım. Özellikle Odunpazarı'nda birçok projede çok emeğim var. Bundan sonra da Odunpazarı'nda yeni, önemli hizmetler yapmak istediğim için bu göreve talip oldum.

Bizim çok fazla projelerimiz var. Bunlardan daha önce bahsettik, bahsetmeye de devam edeceğiz. Odunpazarı ve Eskişehir'in çok ciddi sorunları var. Bu sorunlara çözümlerimiz hazır. Projelerimiz hazır. Allah nasip eder aday olursak bunların detaylarını hemen kamuoyu ile paylaşacağız."

"Eskişehir'in en temel sorunu bence imar sorunu. Ayrıca trafik de büyük sorun. Öncelikle bu iki konu ile ilgili olmak üzere birçok eksik üzerine projelerimizi uygulamaya koyacağız. Odunpazarı hizmet ile tanışacak." dedi.