Kulüp tarihinde ilk kez TFF 3. Lig'e yükselen Anadolu Üniversitesi SK, 2023-2024 sezonuna fırtına gibi bir giriş yaptı ve ligdeki ilk 2 maçını kazanarak 6 puanı hanesine yazdırdı. Anadolu Üniversitesi SK dün Eynesil Belediyespor'u 1-0 mağlup ettiği mücadele ile bu sezonki ilk iç saha maçına çıktı. ESOGÜ Stadyumu'nda taraftarı ve futbolseverler ile buluşan Anadolu Üniversitesi SK kritik maç öncesinde harika bir seramoni ile kupasına kavuştu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi SK kupa seramonisine gelirken rakip Eynesil Belediyespor futbolcuları, tünel çıkışında şampiyonu centilmence alkışlayarak kutlamalara dahil oldu.

şampiyon kupa

2022-2023 futbol sezonunda BAL 8. Grup şampiyonluğu yaşayarak TFF 3. Lig'e yükselmeye hak kazanan temsilcimiz şampiyonluk kupasını aldı. EASKF Başkanı Sadri Atam'ın elinden şampiyonluk kupasını alan Anadolu Üniversitesi SK, kupa seramonisine tüm ekip ile katıldı. Başkan Galip Özsarı, Anadolu Üniversitesi SK yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular uzun süredir bekledikleri şampiyonluk kupasını büyük bir coşkuyla birlikte havaya kaldırdı. Kupa seramonisinde eğlenceli ve güzel görüntüler ortaya çıktı.

şampiyon kupa 2

Şampiyon kupasına kavuşmanın verdiği pozitif etki ve taraftarının desteğiyle zorlu maçta Eynesil Belediyespor engelini de hata yapmadan geçti. Hem maçtan önce hem de maçtan sonra futbolcuların oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.