AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı ve iş insanı Ahmet Sivri, AK Parti temayül yoklaması etkinliğinde Eskişehir Haber26'ya özel açıklamalarda bulundu.

Gençlik yıllarından bu yana ticaretle uğraştığını söyleyen Sivri, AK Parti'nin kurulduğu günden buyana bütün kademelerinde görev aldığını ifade etti ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Ahmet Sivri haber detay

Temayüllerin, aday belirlemedeki önemli kriterlerden biri olduğunu söyleyen Ahmet Sivri, temayülün Eskişehir'e ve Tepebaşına hayırlı olmasını diledi.

Sivri; "Tepebaşın'da yapılması gereken çok acil işler bulunuyor. Baksanın çok acil bir şekilde dönüşümü olması gerekiyor. İlçemizdeki kentsel dönüşüm alanlarının bir an evvel yapılması lazım. Yeni imar alanlarının açılması lazım. Devam eden, çalışmasını sürdürdüğümüz birçok projemiz var." dedi.

Ahmet Sivri, son olarak Tepebaşı'nda yaşayan vatandaşlara; "Tepebaşı'ndaki hayatı gerçek hayata dönüştürmek için aday adayı oldum. İnşallah partim uygun gördüğü taktirde seçimlerde hemşehrilerimizin desteğiyle Tepebaşı'nı olması gereken yerden daha iyi yerlere taşıyacağıma söz veriyorum." ifadelerini kullandı.