Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor ikinci etap kamp çalışmalarına bugün saat 18.00'de yapılacak akşam antrenmanı ile başlıyor. Eskişehirspor'da teknik direktör İbrahim Baş ilk etap kamp çalışmaları sonrasında birkaç ismi yetersiz görmüş ve takımdan ayrılmaları konusunda rapor vermişti. Bu isimlerden Mustafa Çağlayan ve Kayacan Erdoğan'ın ayrılıkları kesinleşti. Yine, denemeye katılan 6 genç isimden 3'ü de yeterli bulunmayarak ikinci etap kampına dahil edilmedi. Ayrılıklar sonrası oluşan boşluk yeni transferler ile dolduruluyor.

Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik, İbrahim Baş'ın isteği ve raporları doğrultusunda bugün 3 genç ismin kampa katılacağı bilgisini verdi. Eskişehirspor'un ikinci etap kampında yer alacak yeni isimler arasında; Türkiye Futsal Milli takımı kalecisi Adem Ağaoğlu, Bodrumspor'dan ayrılan forvet oyuncusu Ferit Özler ve Bursa Zaferspor'dan yine hücum oyuncusu Koray Ege Sağım bulunuyor.,

2002 doğumlu kaleci Adem, 2002 doğumlu hücümcu Ferit ve 2003 doğumlu forvet Ege ile Eskişehirspor'un birkaç gün içerisinde sözleşme imzalaması gündemde. Genç oyuncuların bugün akşam antrenmanında sahada olacağı bilgisi mevcut.

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları ise devam ediyor ve takıma 2 oyuncunun daha katılması bekleniyor.